Вести

У Гамзиградској бањи приводе се крају радови на уређењу водотока Црног Тимока

У Гамзиградској бањи приводе се крају радови на уређењу водотока Црног Тимока

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић и Душан Панић, директор водопривредног центра „Сава-Дунав“ у ЈП "Србијаводе", обишли су данас радове на уређењу водотока Црног Тимока у Гамзиградској бањи.

"Приводе се крају радови на уређењу водотока Црног Тимока у Гамзиградској бањи где је уређено 800 метара водотока на две најкритичније тачке и подигнут је ниво бедема тако да у будућности више неће бити опасности од изливања воде. Захваљујем ЈП "Србијаводе" на одлично урађеном послу"; истакао је градоначелник Огњеновић.

"Планирани радови за ову годину су у завршној фази, поред уређења водотока повећана је и висина заштитног зида тако да је сада на цела деоница заштићена од високих вода у случају поплава. Вредност радова на овој деоници је око 10 милиона динара", изјавио је Душан Панић, директор водопривредног центра „Сава-Дунав“ у ЈП "Србијаводе".

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 02
  сеп
  Одржана културно-туристичка манифестација 4. Дани Гамзиградске бање

  У Гамзиградској Бањи у суботу је одржана културно-туристичка манифестација 4. Дани Гамзиградске бање.У оквиру богатог програма отворена је изложба слика са предходних ликовних колонија „Гамзиград“ , након чега су глумци зајечарског театра извели запажен перформанс.

  Више
 • 30
  авг
  4. Дани Гамзиградске бање

  У оквиру богатог програма ове културно-туристичке манифестације у 17:00 сати биће отварена изложба слика са предходних ликовних колонија „Гамзиград“ ,

  Више
 • 14
  јан
  Пливање за часни крст у Зајечару

  СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЕПАРХИЈА ТИМОЧКА И ГРАД ЗАЈЕЧАР ЧАСТ НАМ ЈЕ И ЗАДОВОЉСТВО ПОЗВАТИ ВАС ДА НА БОГОЈАВЉЕЊЕ, У СУБОТУ, 19. ЈАНУАРА 2019. ГОДИНЕ СВОЈИМ ПРИСУСТВОМ УВЕЛИЧАТЕ ЦЕНТРАЛНУ ПРОСЛАВУ ПРАЗНИКА БОГОЈАВЉЕЊА У ТИМОЧКОЈ КРАЈИНИ И СВЕЧАНОСТ VII ПЛИВАЊА ЗА ЧАСНИ КРСТ НА ЦРНОМ ТИМОКУ, НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ У ЗАЈЕЧАРУ.

  Више
 • 01
  окт
  Обновљени Дани Гамзиградске бање

  У оквиру Дана Гамзиградске бање изведен је садржајан музичко- сценски програм који је започео наступом Градског певачког друштва „Стеван Мокрањац “, а настављен је луткарском представом „Агенција за родитеље“ Драмске секције ОШ „Десанка Максимовић"

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.