Вести

Зајечарци пију исправну воду

Зајечарци пију исправну воду

Вода из Градског водовода у Зајечару је исправна за пиће, што показују свакодневна узорковања, односно хемијске, микробиолошке и биолошке анализе квалитета воде за пиће.
Ово је за "БЕСТ" телевизију и радио изјавила Александра Бајић, руководилац производње воде у Јавном комуналном предузећу "Водовод".
У Акумулацији "Грлиште" нема повишених органских материја ни амонијака а квалитет воде одговара параметрима који су карактеристични за ово доба године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 02
  јул
  Зајечар: Нацрт Локалног акционог плана за родну равноправност стављен на јавни увид

  Радни тим за израду ЛАП-а ставља на јавни увид нацрт ЛАП-а за родну равноправност, како би се у његову израду укључили сви заинтересовани учесници и учеснице, представници и представнице јавног, приватног и цивилног сетора.

  Више
 • 30
  јун
  Одржана трећа седница Скупштине града Зајечара

  Усвојен је и Претрес Предлога Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације за изградњу соларне електране „Соларина” на територији града Зајечара. Такође, одборници су дали сагласност на Претрес Предлога Решења о давању сагласности на Правилник о раду Јавног комуналног предузећа

  Више
 • 25
  јун
  Одржана пета седница Градског већа у Зајечару

  На седници је усвојен Записник са 3. и 4. седнице Градског већа, Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације блока између улица Генерала Гамбете, Крфске, Пана Ђукића и Булевара др Зорана Ђинђића у Зајечару, Нацрт Решења о поверавању ЈАВНЕ ГАРАЖЕ у улици Булевар Др Зорана Ђинђића у Зајечару Јавном комунал

  Више
 • 23
  јун
  Амбасадор Томас Шиб сутра у Зајечару

  У фокусу ће бити активности пројекта „#ЕУзаТебе – за културно наслеђе и туризам“, који за циљ има развој туризма читавог региона Источне Србије. У склопу своје посете Источној Србији ам

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.