Вести

Зајечар: Нижа цена вртића

Зајечар: Нижа цена вртића

Боравак деце у зајечарским вртићима јефтинији је од Нове године. Одлуком одборника Скупштине града цена у вртићима Предшколске установе "Ђулићи" снижена је за хиљаду динара месечно.
Тако ће родитељи за целодневни боравак детета у вртићу плаћати 3.486 динара, целодневни предшколски програм 3.045 динара, док је полудневни боравак 1.008 динара месечно.
У зајечарском вртићи “Ђурђевак” почеће ових дана радови на изградњи ограде која се годинама налази у лошем стању. Према речима Тање Јовановић, директорке Установе, деца из вртића до сада су се играла у другом делу дворишта, а од пролећа ће моћи да користе цело двориште када буде адекватно ограђено.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.