Вести

Радно ангажовано још 150 младих Зајечараца

Радно ангажовано још 150 младих Зајечараца

Након мање од месец дана, када је радно ангажовано 220 младих људи у приватном и јавном сектору, и данас је 150 младих незапослених Зајечараца склопило уговоре о радном ангажовању на три месеца.

“Ја сам сигуран да ће неки од вас на овај начин не само стећи радно искуство него и добити посао код послодавца који вас је ангажовао. Не треба у животу да се задовољавате малим успехом, већ треба што више да учите и радите, а Град Зајечар ће вам увек у томе помагати",

истакао је председник Скупштине града, Саша Мирковић.

Центар за радно ангажовање младих из Књажевца и Канцеларија за младе у Зајечару на овај начин су запослили до сада близу 500 младих људи, а накнаде за њихов рад исплаћују се из буџета Града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.