Вести

Грађани на првом месту

Грађани на првом месту

На редовном месечном пријему за грађане у Градској управи Зајечар и овога пута било је највише Зајечараца са егзистенцијалним проблемима. Са грађанима су разговарали заменик градоначелника др Мирко Николић, представници Градске управе, јавних предузећа и установа, као и инспекцијских служби.

Сваког месеца разговарамо са нашим суграђанима о актуелним проблемима. Трудимо се да их усмеримо на одговорна лица која им могу помоћи у постизању решења“, рекао је др Мирко Николић, заменик градоначелника Зајечара.

На месечни пријем грађана одазавало се педесетак Зајечараца. Разговор са грађанима се обавља сваког месеца у Градској управи.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.