Вести

Непрестано побољшање квалитета услуга грађанима

Непрестано побољшање квалитета услуга грађанима

У циљу побољшања квалитета услуга које преужају грађанима, челници града наложили су пресељење Одељења матичне службе из дворишта у канцеларију са излазом на градско шеталиште у згради Градске управе Зајечар.

Овим је заокружен пројекат покренут од стране градских челника у сврху олакшавања и побољшања услуга које Градска управа пружа грађанима Зајечара, јер се у непосредној близини налази Информативно-услужни центар Градске управе и канцеларија Полицијске управе Зајечар, за издавање личних докумената и путних исправа грађана.

Грађани Зајечара моћи ће убудуће да на једном месту заврше све послове везане за прибаљање документације и исправа, као и друге неопходне радње из области управних послова градске и полицијске управе, као и да добију све потребне информације из делокруга рада ових служби.

„Након пресељења Одељења матичне службе у веома лепе, адаптиране просторије, које су, што нам је и био циљ, доступније грађанима, Градска управа Зајечар може се похвалити да је сада буквално на једном месту, у кругу од неколико метара, омогућила нашим грађанима, корисницима наших услуга, да пуно лакше и брже заврше послове из делокруга рада матичне службе, али и да се информишу или прибаве документа у Градском информативно-услужном центру, или канцеларији Полицијске управе.“ – рекао је Жарко Мариновић, начелник Службе општих послова Градске управе Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.