Вести

Представница Канцеларије за младе града Зајечара на 5. конференцији

Представница Канцеларије за младе града Зајечара на 5. конференцији "Europe goes local"

Канцеларија за младе града Зајечара била је део делегације Републике Србије која је учествовала на 5. конференцији “Europe goes local", са темом “Омладински радници, развијање политика и напредак”. Конференцији су присуствовале делегације из целе Европе, са циљем проналажења заједничких решења за боља, ефикаснија и креативнија решења за размену информација и унапређења положаја младих, а речи је било и о томе како омладински радници стварају инклузивну, смислену и ефикасну сарадњу.

Делегацију Републике Србије која је учествовала на конференцији у Стокхолму чинили су Ведрана Марковић, координаторка групе за младе, информисање и спорт испред Фондације "Темпус", Миа Вукић Витомировић, координаторка за младе града Зајечара, испред Канцеларије за младе у Зајечару, Миља Здравковић испред Кровне организације младих Србије и Ненад Јовановић, општински већник за омладинску политику из Ћуприје.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 25
  мај
  ЕНЕРГЕТСКА САНАЦИЈА: ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА ГРАЂАНИМА ЗАЈЕЧАРА

  У великој сали Скупштине града Зајечара данас је уприличено потписивање уговора са грађанима који су на конкурсу за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова, остварили право на субвенционисана средства.

  Више
 • 22
  мај
  У Зајечару и ове године "Михољски сусрети села"

  У згради Палате ,,Србија“ у Београду, данас је у име Града Зајечара Весна Станковић градска већница за пољопривреду потписала Уговор са Министарством за бригу о селу за доделу бесповратних средстава за организовање манифестације ,,Михољски сусрети села“ за 2024. годину.

  Више
 • 22
  мај
  ЗАЈЕЧАР И ОВЕ ГОДИНЕ У ПРОГРАМУ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТАНОВА

  Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић, уручила је у Новом Саду уговоре локалним самоуправама које су добиле средства у овогодишњем програму енергетске санације породичних кућа и станова, међу којима је и град Зајечар.

  Више
 • 16
  мај
  Зајечар: Одржана 22.седница Скупштине града

  Одлука о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у Малом Извору била је повод окупљања групе грађана предвођене зајечарском опозицијом испред зграде Градске управе, којима су се обратили народни посланици Александар Јовановић Ћута и Срђан Миливојевић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.