Вести

Реконструкција пута Халово - Градсково Фото: Тв Ф канал

Реконструкција пута Халово - Градсково

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић са сарадницима и председницима Савета МЗ Градсково и Халово, Дејаном Ђорђицићем и Јоном Дидојевићем, обишао је радове који се изводе на деоници пута Халово-Градсково.

У наредних месец дана биће рекоструисано 1,3 км пута. Откако су почели радови асфалтирана је деоница од 300 м на улазу у Халово, а сада се на раскрсници Градскова и Шипикова уређују пропусти и канали. Задовољан сам квалитетом радова које је извео „Штрабаг“,

објашњава градоначелник Огњеновић.

Пут који спаја Зајечар и Неготин од изузетне је важности за мештане више села: Шипикова, Градскова, Халова, Малог и Великог Јасеновца, Браћевца. На проблем смо указивали десет година, али ће захваљујући републичкој и градској власти тек сада бити решен,

каже Дејан Ђорђицић, председник Савета МЗ Градсково.

Јон Дидојевић, председник Савета МЗ Халово подсетио је да су у новембру изведени радови на још једној деоници овог пута када је проширена нестабилна косина, небезбедна за саобраћај, и очишћени пропусти и канали.

Радове финансира република, а да ће ова деоница пута бити реконструисана обећали су приликом недавне посете Зајечару министарка саобраћаја Зорана Михајловић и директор ЈП „Путеви Србије“ Зоран Дробњак.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.