Вести

Одржана завршница Фер плеј лиге у Зајечару

Одржана завршница Фер плеј лиге у Зајечару

Завршница десете јубиларне сезоне ''Прврнство Србије Фер плеј лиге'' одржана је на градском стадиону у Зајечару. На турниру је учествовало 48 екипа по 12 тимова.

На такмичењу у сезони 2014/15 на територији Србије у оквиру ФПЛ учествовало је 118 екипа са више од 2500 фудбалера. На завршници Фер Плеј Лиге учествовало је око 500 деце, девојчице и дечаци узраста од 2003. до 2006. годиште.

"Славимо 10 година од оснивања Фер плеј лиге. Захваљујем се граду Зајечару и Спортском савезу Зајечара, који су наши партнери на овом пројекту, на доброј организацији и што су успели да угосте оволико такмичара", рекао је Игор Дејановић, председник Дечије спортске фер плеј асоцијације.

"У име града Зајечара, желим да и даље наставите да се бавите спортом и да оправдате назив овог такмичења ФЕР ПЛЕЈ. Надам се да ће многи од вас наставити и професионално да се баве фудбалом и да ћемо вас можда гледати на неком великом такмичењу", поручио је Владислав Милојевић, помоћник градоначелника Зајечара.

Организатори Фер плеј лиге су Дечија спортска фер плеј асоцијација и Спортски савез града Зајечара, уз подршку сектора за базични фудбал ФСС. Покровитељ је град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.