Вести

Настављају се радови на мосту у Котлујевцу

Настављају се радови на мосту у Котлујевцу

Настављају се радови на зајечарској инфраструктури. Бетонирање наглавне греде с котлујевачке и арматура стубова са друге стране, радови су који се данас изводе на мосту у зајечарском насељу Котлујевац.

Машине су биле и у Сокобањској улици, а градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић је током обиласка радова са сарадницима, истакао да ће сви рокови бити испоштовани, а да ће радови трајати и током првомајских празника.

"На мосту у зајечарском насељу Котлујевац ради се убрзаним темпом. Укупно 120 кубика бетона уграђено је данас у греде са котлујевачке стране моста", рекао је Драган Аврамовић, директор Дирекције за изградњу града.

"Сви рокови биће испоштовани, а Котлујевчани ће добити мост по свим светским стандардима" истакао је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић. Он је додао да неће бити занемарени ни други делови града.

Радови на мосту у Котлујевцу биће завршени до 28. јуна, за када је заказано и свечано отварање.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.