Гитаријада

Представљен gitarijada.org

Представљен "Илустровани рокенрол водич" зајечарској публици

У организацији Установе Гитаријада, у Зајечару је промовисана књига Давида Вартабедијана “Илустровани рокенрол водич”. Реч је о илустрованој књизи, уз коју ће најмлађи имати прилику да се упознају, а старији рокери да се подсете на блиставе каријере највећих икона рок музике, кроз призму овог ликовног уметника и рокенрол новинара.

Давид Вартабедијан је човек који воли и познаје рокенрол, а своје интересовање за ову врсту музике описао је и у илистрованом рок водичу, књизи у којој је на 102 стране и кроз 100 илустрација приказана његова визија иностраног рокенрола. Није ни чудо што је управо у Зајечару, граду Гитаријаде, промовисао свој књижевни првенац.

Ватрабедијан је књигу посветио свом оцу, а осим кратких биографија бендова, дата је и по нека занимљивост о њима, уз ауторово сећање на сваки преслушани албум.

Промовишући књигу, Вартабедијан је истакао да га за Зајечар вежу лепе успомене, јер је на Гитаријаду долазио скоро сваке године, а чак је два пута био и у жирију и додао да се нада да ће млади и кроз Гитаријаду, али и кроз оно што он пише и црта, схватити које су праве музичке вредности које треба неговати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.