Вести

Отварање манифестације

Отварање манифестације "Jamie Gastro Day" у Еуроклубу

Град Зајечар домаћин je манифестације "Jamie Gastro Day" 31. марта у Еуроклубу. Овај догађај други пут се одржава у Србији, а први пут у граду на Тимоку.

Специјални гости су Оливер Млакар и Титов и Путинов кувар Сава Вукојев. Град Зајечар "Jamie Gastro Day" организује у сарадњи са Колор Прес Групом.

Манифестацију "Jamie Gastro Day" отвориће председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић и Оливера Крајновић, уредница „Jamie“ магазина. На отварању, које је планирано за 9.30, емитоваће се и поздравна видео порука Џејмија Оливера.

Од 9.40 до 10.40 планиран је Панел „Једи, моли, боли“ који говори о безбедности хране, истине и заблуде о ГМО храни, затим од 10.40 одржаће се Панел „Традиција као инспирација“ где ће бити представљена храна и начини припреме по којој је регион познат од давнина.

Од 12 сати одржаће се „Гастро географија“, где ће поред осталих учествовати и Сава Вукојев (Титов кувар). Од 13 часова представиће се Зајечарска храна и Зајечарско пиво, док ће се од 14.20 одржати „Гастро терапија“ где ће се представити познате личности, којима је кување хоби, као што су: Јелена Бачић Алимпић, Весна Да Винча, Иван Голушин, Ђорђе Кортина.

Нешто после 16 сати, представиће се земља гост – Велика Британија. Затварање манифестације предвиђено је за 18.30 часова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.