Вести

"Трансилванија" на репертоару зајечарског позоришта

Ансамбл Позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ извешће у Зајечару комад „Трансилванија“ по тексту и у режији Драгана Николића.
„Трансилванија“ је позоришни комад о транзицији између светова, из света живих у свет мртвих.Реч је о ироничном споју примитивних предрасуда, цртица из црне хронике и локалних етно мотива из влашког и подунавског краја.
У представи играју: Драгана Јовановић, Милутин Вешковић, Вујадин Милошевић, Милош Танасковић, Јелена Рајић, Селена Ристић Витомировић, Предраг Грбић и Милош Ђуричић.
Сценографију је урадио Мирко Стокић, костиме Марина Павловић, а музику Мирослав Миша Савић и Милан Поповић.
Представа у Дому културе у Котлујевцу почиње у 20 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 24
  апр
  Климатизовани контејнер донација Владе РС и ЕУ Дому здравља Зајечар

  Данас је, из донације Владе Републике Србије и ЕУ, у зајечарски Дом здравља, стигао климатизовани контејнер за тестирање на корона вирус, узимање узорака и крви за лабараторијску анализу, особама са симптомима инфекције вирусом Covid-19.

  Више
 • 24
  апр
  У Зајечару још 14 лица позитивно на COVID-19

  На основу резултата 129 особа, тестираних 21.04.2020.године, који су управо пристигли, а који су са већ утврђеног подручја “локалне трансмисије”, још 14 лица је са позитивним резултатом. Сви новооткривени случајеви су или асимптоматични или са благом клиничком сликом.

  Више
 • 22
  апр
  САОПШТЕЊЕ ШВС ГРАДА ЗАЈЕЧАРА - ЈОШ 12 ГРАЂАНА ПОЗИТИВНО НА КОРОНАВИРУС

  На основу најновијих 79 обрађених узорака (узетих 16.04. (1) и 20.04. (78) у Зајечару има 12 нових потврђених грађана позитивних на присуство вируса Covid-19. Ради се о очигледном примеру локалне трансмисије истог. У укупном броју град Зајечар, по евиденцији ЗЗЈЗ “Тимок”, сада има 41 инфицираног коронавирусом.

  Више
 • 27
  мар
  Обавештење о броју тестираних на COVID-19

  На територији Тимочке Крајине (Зајечарски и Борски округ), поред два регистрована случаја (Зајечар), тестирано је, данас и јуче, још 18 особа са сумњом на симптоме вируса covid-19 или су имали контакте са особама којима је присуство вируса потврђено

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.