Вести

Велики Извор: Акција чишћења школског дворишта

Велики Извор: Акција чишћења школског дворишта

Месна заједница Велики Извор организовала је велику акцију чишћења дворишта Основне школе “Вук Караџић”. У акцији чишћења учествовали су родитељи ученика, наставници и чланови Месне заједнице.

Сваке године се чисти двориште. Решили смо да очистимо површине око школе због веће безбедности деце, а и због лепшег окружења”, поручила је Виолета Глишић, директорка ОШ “Вук Караџић” у Великом Извору.

Гледаћемо да акције чишћења покренемо и у осталим сеоским школама, пре свега због ученика који слободно време проводе у школским двориштима”, рекао је Предраг Стојановић, саветник председника Скупштине Града Зајечара.

Основна школа “Вук Караџић” основана је 1839. године и најстарија је сеоска основна школа у Зајечару. Школа има 184 ученика распоређених у 10 одељења и две припремне предшколске васпитне групе ( 8 одељења у матичној школи у Великом Извор, два комбинована одељења у издвојеном одељењу у Халову у по једна припрема предшколска васпитна група).

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.