Вести

Штаб за ванредне ситуације спреман је за ову годину

Штаб за ванредне ситуације спреман је за ову годину

Одржана је прва редовна седница Штаба за ванредне ситуације у Зајечару у овој години, на којој је било речи и о припремљености за заштиту и спасавање од поплава, ерозија и клизишта.

"Ове године очекују нас радови на одбрани од поплава на Белом Тимоку, као и на Борској реци, а најпре ћемо кренути од чишћења јаруга", рекао је Милан Благојевић, члан Штаба за ванредне ситуације.

Благојевић је додао да је Штаб за ванредне ситуације у Зајечару спреман уколико дође до изливања река услед наглог топљења снега на планинама и да је механизација у приправности.

На седници Штаба, разматран је и Извештај о раду за 2014. годину, а разговарало се и о предлогу Одлуке о одређивању правних лица за заштиту и спасавање на територији Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.