Вести

Одржана 106. седница Градског већа у Зајечару

Одржана 106. седница Градског већа у Зајечару

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 106. седница Градског већа у Зајечару којом је председавао заменик градоначелника Владимир Виденовић.

Већници су усвојили Предлог Закључка о утврђивању Предлога Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређивање животне средине средине града Зајечара за 2024. годину, Нацрт Решења о усвајању Програма праћења нивоа комуналне буке на територији града Зајечара за 2024. годину, Нацрт Решења о усвајању Програма праћења квалитета површинских вода на територији града Зајечара за 2024. годину, као и Предлог Одлуке о расписивању јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији града Зајечара за 2023. годину.

Зелено светло је дато и на Нацрт Решења о давању сагласности на План рада за 2024. годину Установе Народно позориште Тимочке Крајине - Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару, на Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски План за 2024. годину Установе Народно позориште Тимочке Крајине -Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару, на Предлог Решења о суфинансирању пројеката у спровођењу акције “Одговорне локалне финансије и учешће грађана", на Предлог Решења о одобравању средстава из Годишњег програма организација у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у 2023. години, на Предлог Закључка о давању сагласности за закључење Уговора о уступању на коришћење контејнера за амбалажни отпад граду Зајечару, на Предлог Закључка о издвајању средстава из буџета града Зајечара за 2023. годину, ради додељивања поклона за Нову годину, деци запосленог старости до 15 година, односно, радно ангажованог лица у органима града Зајечара, као и на предлоге закључака о давању у закуп пословних просторија града Зајечара (Трг ослобођења бр. 4/11а и 4/11б у Зајечару и Дом културе у Котлујевцу), као и закључке о давању у закуп пословних просторија града Зајечара у селу Звездан и селу Глоговица.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.