Вести

Зајечар у ритму музике

Зајечар у ритму музике

Пригодним програмима на платоу испред Позоришта Тимочке крајине “Зоран Радмиловић“ и на Градском тргу синоћ је и у Зајечару обележен Светски дан музике.

На платоу испред позоришта наступили су хорови: Чаролија, Феликс Ромулијана, Лавиринт, Хор Саборне цркве рођења пресвете Богородице, Хор источно-црквеног појања Свети Никодим Тасмански и Хор припремних разреда Музичке школе. Учествовали су и Удружење „Владислав Хиршл“ и књижара „Калиграф“.

На Градском тргу наступили су џез балерине, чланови Плесног клуба „Ла Луна“, хип-хоп и брејк денс састава, а организована је и модна ревија хаљина, креаторке Тине Младеновић.

Обележавању Светског дана музике прикључили су се и школски бенд „Рок Ћира и Рок Спира“ у Jazz cafeu. Посетиоци су могли да погледају и култн филм „Бал на води“ са Естер Вилијамс.

Програм су организовали Цекит, Дечји центар, Музичка школа „Стеван Мокрањац“, Позориште“Зоран Радмиловић“, Гитаријада и Jazz cafe.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.