Вести

САОПШТЕЊЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА ПОВОДОМ ПРЕКИНУТЕ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О БУЏЕТУ

САОПШТЕЊЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА ПОВОДОМ ПРЕКИНУТЕ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О БУЏЕТУ

Јавну расправу о Нацрту Oдлуке о буџету града Зајечара за 2024. годину, на којој су грађани требали да изнесу примедбе и мишљења на предлог буџета, онемогућила је група опозиционих одборника са неколико својих присталица. Они су неовлашћено, прво покушали да снимају присутне грађане, без њихове дозволе, а након упозорења председавајућег јавном расправом, градоначелника града Бошка Ничића да прекину снимање, и дате паузе, наставили са галамом, због које грађани нису могли да изнесу примедбе и мишљење на предлог буџета за 2024.годину.

Прекинута јавна расправа ће се наставити, у интересу грађана, чим се стекну услови, а иста ће бити организована и у неколико села града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.