Вести

УРУЧЕЊЕ УГОВОРА: Завршни догађај у оквиру пројекта “Кад жене воде -Фаза II

УРУЧЕЊЕ УГОВОРА: Завршни догађај у оквиру пројекта “Кад жене воде -Фаза II"

У великој сали Скупштине града Зајечара сутра, 21.децембра од 12 часова , биће одржан завршни догађај (уручење уговора) поводом реализације пројекта “Кад жене воде -Фаза II".

У оквиру поменутог пројекта, жене са територије града Зајечара добиле су подршку у виду опреме и материјала, а основни циљ је унапређење и развој сеоског туризма и обезбеђење квалитетних угоститељских услуга у сеоским туристичким домаћинствима и пољопривредним газдинствима или угоститељском објекту домаће радиности на територији града Зајечара, па самим тим и унапређење руралне економије и квалитета живота на сеоском подручју.

Пројекат “Кад жене воде -Фаза II" подржан је од стране Агенције Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена у Србији (UN Women), a у оквиру пројекта "Кључни кораци ка родној равноправности, фаза II", који финансира Европска унија.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.