Вести

ПРОМОЦИЈА ПРОИЗВОДА ТРАДИЦИОНАЛНОГ ПОРЕКЛА: Град Зајечар на 16. Сајму етно хране и пића

ПРОМОЦИЈА ПРОИЗВОДА ТРАДИЦИОНАЛНОГ ПОРЕКЛА: Град Зајечар на 16. Сајму етно хране и пића

Град Зајечар се ове године по први пут представља на 16.Сајму етно хране и пића, који је свечано отворен у хали 3 Београдског сајма. Испред наше локалне самоуправе своје производе представљају четири пољопривредна газдинства. Циљ је да се промовишу готови производи традиционалног порекла, производи са ужег географског подручја, као и органски производи. Већ првог дана владало је велико интересовање посетилаца за производе наших пољопривредних произвођача, који су направљени на традиционалан начин, по старим рецептурама. Наступ на сајму је под покровитељством Привредне коморе Србије и Министарства пољопривреде.

Ово је још једна од активности у оквиру Програма за подршку пољопривреди за 2022. годину у граду Зајечару, а наша локална самоуправа је за произвођаче организовала превоз и наступ на штанду.

Најстарија и најкомплетнија смотра производа и произвођача традиционалних прехрамбених производа у Србији и региону Југоисточне Европе, биће актуелна од 24. до 27. новембра 2022. године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.