Вести

ПРИЈАВИТЕ СЕ: Целодневни излет и дружење на Феликс Ромулијани

ПРИЈАВИТЕ СЕ: Целодневни излет и дружење на Феликс Ромулијани

Одред извиђача Ђорђе Симеоновић и Канцеларија за младе града Зајечара позивају младе од 15 -30 година на целодневни излет и дружење на Феликс Ромулијани, 20. априла (субота), од 10-18 часова.

Активности:

-Упознавање Ромулијане уз стручног водича,

-Чил зона за опуштање и дружење,

-Радионица -“MindCraft"- грађење менталних вештина”,

Превоз и ручак су обезбеђени!

Полазак је 20. априла у 10 часова испред “Амана”, док се повратак очекује око 18 часова.

Пријаве су обавезне због ограниченог броја места и врше се на линку https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2LNUNA_yEpwnHeLvJlHFm1piWAW2Oy3Ri8AC7XldaOFU36Q/viewform

Ова активност, део је пројекта “Унапређење менталног здравља младих – координација локалних и националних актера 1.0” које спроводе Национална асоцијација Канцеларија за младе, Омладински савез удружења – ОПЕНС, Национална асоцијација практичара/ки омладинског рада – НАПОР, Кровна организација младих Србије и Савез извиђача Србије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 22
  мај
  У Зајечару и ове године "Михољски сусрети села"

  У згради Палате ,,Србија“ у Београду, данас је у име Града Зајечара Весна Станковић градска већница за пољопривреду потписала Уговор са Министарством за бригу о селу за доделу бесповратних средстава за организовање манифестације ,,Михољски сусрети села“ за 2024. годину.

  Више
 • 22
  мај
  ЗАЈЕЧАР И ОВЕ ГОДИНЕ У ПРОГРАМУ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТАНОВА

  Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић, уручила је у Новом Саду уговоре локалним самоуправама које су добиле средства у овогодишњем програму енергетске санације породичних кућа и станова, међу којима је и град Зајечар.

  Више
 • 16
  мај
  Зајечар: Одржана 22.седница Скупштине града

  Одлука о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у Малом Извору била је повод окупљања групе грађана предвођене зајечарском опозицијом испред зграде Градске управе, којима су се обратили народни посланици Александар Јовановић Ћута и Срђан Миливојевић.

  Више
 • 10
  мај
  У Зајечару обележен Дан победе над фашизмом у Другом светском рату

  У присуству делегација амбасада Руске Федерације и Азербејџана, делегације Града Зајечара, Војске Србије, СУБНОР-а, Удружења ратних војних инвалида, потомака ратника од 1912–1918. године, делегације Удружења резервних војних старешина и војних пензионера, минутом ћутања одата је пошта палим борцима НОР-а.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.