Вести

Одржана 8. седница Скупштине града Зајечара Фото: Радио Магнум

Одржана 8. седница Скупштине града Зајечара

На 8. седници Скупштине града Зајечара одборници су усвојили одлуку о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Градске изборне комисије града Зајечара у сталном саставу.

Након што је Скупштина Републике Србије усвојила нови Закон о локалним изборима, Скупштина града Зајечара усвојила је одлуку о новом саставу градске изборне комсије.

На челу Градске изборне комисије налази се дипломирани правник Марко Минић, који је ову дужност обављао и у претходном периоду, а за његовог заменика именована је дипломирана првавница Биљана Поповић. За секретара је поново изабран дипломирани правник Ненад Динуловић, док је за заменика секретара изабрана Марина Стефановић, дипломирана правница.

За чланове комисије изабрани су: Ана Ничић, Саша Стојановић, Душан Радосављевић, Весна Бујић, Оливер Станојевић и Петар Бађевић. За заменике чланова изабрани су: Тања Рангелов, Властимир Станковић, Ивана Перић, Предраг Станковић, Мирјана Рашчанин и Миладин Крстић.

На скупштинском заседању, усвојена је одлука о одређивању мртвозорника града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.