Вести

Одржана 8. седница Скупштине града Зајечара Фото: Радио Магнум

Одржана 8. седница Скупштине града Зајечара

На 8. седници Скупштине града Зајечара одборници су усвојили одлуку о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Градске изборне комисије града Зајечара у сталном саставу.

Након што је Скупштина Републике Србије усвојила нови Закон о локалним изборима, Скупштина града Зајечара усвојила је одлуку о новом саставу градске изборне комсије.

На челу Градске изборне комисије налази се дипломирани правник Марко Минић, који је ову дужност обављао и у претходном периоду, а за његовог заменика именована је дипломирана првавница Биљана Поповић. За секретара је поново изабран дипломирани правник Ненад Динуловић, док је за заменика секретара изабрана Марина Стефановић, дипломирана правница.

За чланове комисије изабрани су: Ана Ничић, Саша Стојановић, Душан Радосављевић, Весна Бујић, Оливер Станојевић и Петар Бађевић. За заменике чланова изабрани су: Тања Рангелов, Властимир Станковић, Ивана Перић, Предраг Станковић, Мирјана Рашчанин и Миладин Крстић.

На скупштинском заседању, усвојена је одлука о одређивању мртвозорника града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 16
  мај
  Зајечар: Одржана 22.седница Скупштине града

  Одлука о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у Малом Извору била је повод окупљања групе грађана предвођене зајечарском опозицијом испред зграде Градске управе, којима су се обратили народни посланици Александар Јовановић Ћута и Срђан Миливојевић.

  Више
 • 21
  феб
  Зајечар: Одржана 21.седница Скупштине града

  Завршена је 21. седница Скупштине града Зајечара на којој је усвојена одлука о првој измени и допуни буџета града Зајечара за ову годину, као и ангажовање ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета града Зајечара за прошлу годину.

  Више
 • 29
  нов
  19 СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА: УСВОЈЕН БУЏЕТ ГРАДА ЗА 2024.ГОДИНУ

  На 19. седници локалног парламента, oдборници Скупштине града Зајечара усвојили су четврти ребаланс градског буџета за ову годину, који после увећања за нешто више од 51 милион динара износи 2.356.320.000 динара. Усвојен је и буџет за 2024. годину који је пројектован на 2.183.808.000 динара.

  Више
 • 29
  нов
  АКРЕДИТАЦИЈЕ - 20. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

  Сутра, 30. новембра у великој сали Скупштине града Зајечара биће одржана 20.седница Скупштине града. Седница је заказана за 14:30 часова.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.