Вести

Наставља се реконструкција дечијих игралишта: Подржан још један зајечарски пројекат

Наставља се реконструкција дечијих игралишта: Подржан још један зајечарски пројекат

У Министарству трговине, туризма и телекомуникација у Београду, потписан је уговор између Града Зајечара и поменутог министарства о реализацији пројекта „Уређење дечијег игралишта на простору Спомен парка шуме „Краљевица“.

У име града Зајечара уговор је потписао Милан Станковић помоћник градоначелника за омладину и спорт, а у име министарства државни секретар Жикица Несторовић.

Спомен парк -шума „Краљевица“ -плућа града Зајечара од посебног је значаја за нашу локалну самоуправу. Игралиште чија ће реконструкција уследити је у срцу „Краљевице“, а мештани га зову и „Игралиште код Љубе Дидића“.

Министарство трговине, туризма и телекомуникација ће по уговору суфинансирати зајечарски пројекат са осам милиона динара, док преостали износ, од преко пет милиона динара, град Зајечар издваја из свог буџета.

Заједно са пројектом реконструкције игралишта у насељу Оскоруша, у дечија игралишта у Зајечару улаже се око 20 милиона динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.