Вести

Састанак са командантима и начелницима штабова за ванредне ситуације Зајечарског и Борског управног округа

Састанак са командантима и начелницима штабова за ванредне ситуације Зајечарског и Борског управног округа

На иницијативу министра унутрашњих послова,господина Александра Вулина, Кабинет министра и Сектор за ванредне ситуације организују састанак са свим командантима и начелницима штабова за ванредне ситуације Зајечарског и Борског управног округа.

Састанак ће се одржати у Зајечару, у петак 26.2.2021. године у 11,00 сати, у сали Скупштине града са дневним редом:

 1. Проблеми у активностима на заштити и спасавању људи и материјалних добара од поплава и бујица на простору Зајечарског и Борског управног округа.
 2. Сагледавање активности јединице локалне самоуправе предузетих у превентивном деловању у циљу смањења ризика од катастрофа.
 3. Достигнути ниво спровођења Законом прописаних обавеза јединица локалне самоуправе.

Састанку ће присуствовати следећи представници Министарства унутрашњих послова:

1. Државни секретар Бојан Јоцић

2. Начелник Републичког штаба за ванредне ситуације Лука Чаушић

3. Начелник управе за управљање ризиком Живко Бабовић

4. Начелник управе за ватрогасно спасилачке јединице Горан Николић

Поред представника Министарства унутрашњих послова састанку ће присуствовати и представници Министарства државне управе и локалне самоуправе, електропривреде ЕПС Снабдевање и водопривреде ЈВП Србијаводе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 15
  апр
  КОРОНА У ЗАЈЕЧАРУ: Још 16 новозаражених, преминула три лица

  На основу 90 новообрађених PCR и Аg узорка , у последња 24 h, на територији града Зајечара имамо још шеснаест (16) covid-19 позитивних особа ( 18 % од броја тестираних). Од овог броја 7 особа су женског и 9 мушког пола, старости од 11 до 76 година живота.

  Више
 • 13
  апр
  Штаб за ванредне ситуације града Зајечара: О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

  У периоду од 14.04.-17.04. за грађане Зајечара, који се нису пријавили за вакцинацију а желе да приме вакцину против covid-19 вируса, компаније “Fajzer/Biontek” (америчке производње), у Дому културе у Котлујевцу од 14,00-20,00 сати. Док траје имунизација овом вакцином прекида се,

  Више
 • 12
  апр
  У Зајечару још 33 позитивне особе на коронавирус: Преминуло једно лице

  На основу 72 новообрађена PCR и Аg узорка, у последња 24 h, на територији града Зајечара имамо још тридесеттри (33) covid-19 позитивне особе ( 46% од броја тестираних). Од овог броја 22 особе су женског и 11 мушког пола, старости од 19 до 75 година живота.

  Више
 • 09
  апр
  ШВС града Зајечара: Донет нови ЗАКЉУЧАК

  ​Установа је дужна да редовно врши дезинфекцију свих просторија у којима бораве запослени и посетиоци. ​Установе су дужне да редовно врше проветравање просторија у којима бораве посетиоци и запослени, природном вентилацијом, отварањем прозора.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.