Вести

ПАЖЉИВКО ЗА ПРВАКЕ У ЗАЈЕЧАРУ: Подељене едукативне књиге

ПАЖЉИВКО ЗА ПРВАКЕ У ЗАЈЕЧАРУ: Подељене едукативне књиге

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије обезбедила је за основне школе на територији града Зајечара едукативне књиге о безбедном учествовању деце у саобраћају.

Књиге које ће бити уручене првацима у Зајечару подељене су данас директорима и представницима основних школа.

Циљ је да сваки ђак првак добије један примерак књиге у којој је сликовито описана важност правилног понашања у саобраћају у ситуацијама у којима се деца свакодневно могу наћи.

Књиге је директорима школа уручила заменица градоначелника Марина Милић.

-Град Зајечар увек даје подршку оваквим акцијама. Ове године Пажљивко се дели са малим закашњењем, школска година је већ почела, али је таква специфична ситуација у земљи, рекла је Марина Милић и додала:

-Град Зајечар у циљу безбедности деце чини све оно што Агенција за безбедност саобраћаја тражи и предлаже. Постављају се „лежећи полицајци“ и друга сигнализација око школа, пружа се подршка школама приликом предузимања одређених мера, организовања рецимо едукативних радионица.

Подела књига, које ће директори наредних дана уручити првацима, организована је у великој сали Скупштине града.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.