Вести

ШВС: Од 02.02.2021.године дозвољава се рад Предшколске установе „Ђулићи“ Зајечар у пуном капацитету

ШВС: Од 02.02.2021.године дозвољава се рад Предшколске установе „Ђулићи“ Зајечар у пуном капацитету

На основу чл. 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара“, бр. 70/20) , Штаб за ванредне ситуације града Зајечара je, на седници одржаној 01.02.2021. године, донео

ЗАКЉУЧАK

I.

Почев од 02.02.2021.године дозвољава се рад Предшколске установе „Ђулићи“ Зајечар у пуном капацитету, уз строго поштовање свих превентивних епидемиолишких мера, а сходно Елаборату о раду ПУ „Ђулићи“ Зајечар од 29.01.2021.г. који је саставни део овог Закључка.

За пријем деце у ПУ „Ђулићи“ Зајечар потребно је да родитељи, или други законски заступници, прибаве потврду педијатра да је дете здраво и уредно вакцинисано, не старију од седам дана након одсуства детета због болести, као и након сваког другог одсуства детета дужег од пет радних дана.

II.

У Зајечару, 01.02.2021. године

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

Командант штаба

Бошко Ничић

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.