Вести

ШВС: Донет ЗАКЉУЧАК о организацији рада ски стазе „Краљевица“

ШВС: Донет ЗАКЉУЧАК о организацији рада ски стазе „Краљевица“

На основу чл. 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара“, бр. 70/20) , Штаб за ванредне ситуације града Зајечара je, на седници одржаној 17.01.2021. године, донео:

ЗАКЉУЧАК

Почев од 18.01.2021. године дозвољава се рад ски стазе „Краљевица“, у оквиру ЈКП „Тимок oдржавања“, а у периоду од 14,00 до 22,00 часа, сваког дана док то временски услови за коришћење стазе дозвољавају.

​ ЈКП „Тимок oдржавање“ ће својим актима одредити услове коришћења ски стазе „Краљевица“ (цена, изнајмљивање опреме, поштовање безбедоносних мера и сл.).

​ Штаб за ванредне ситуације града Зајечара налаже ЈКП „Тимок одржавање“ следеће мере које мора примењивати приликом пуштања у рад наведене ски стазе:

- у делу прилаза за ски лифт, на подлози, видно обележити (спрејом) размак од 2 метра за кориснике ски лифта, који се мора поштовати ;

- обезбедити редарску службу која ће контролисати ношење заштитних маски оних који чекају у реду за ски лифт ;

- забрањује се заустављање на самој стази као и окупљање више лица у групи ;

- запослени у објекту скијалишта дужни су да у унутрашњем простору (контролни центар ски стазе) и на отвореном користе заштитну маску и врше редовну дезинфекцију руку.

Све оне који не поштују прописане мере редарска служба је дужна да удаљи са стазе и одмах обавести комуналну милицију и полицију.

У Зајечару, 17.01.2021. године

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ

СИТУАЦИЈЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

​​​​​​​​​​ КОМАНДАНТ

​​​​​​​​​ Бошко Ничић, с.р

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.