Вести

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео ЗАКЉУЧАК о организацији рада ПУ

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео ЗАКЉУЧАК о организацији рада ПУ "Ђулићи"

На основу чл. 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара“, бр. 70/20) , Штаб за ванредне ситуације града Зајечара je, на седници одржаној 14.01.2021. године, донео:

ЗАКЉУЧАК

​Почев од 18.01.2021.године дозвољава се рад припремне групе ПУ „Ђулићи“ Зајечар у пуном капацитету (9 група – хомогеног и мешовитог састава).

​За пријем деце у припремну групу ПУ „Ђулићи“ Зајечар потребно је да родитељи или други законски заступници прибаве потврду педијатра да је дете здраво, и уредно вакцинисано, не старију од седам дана након одсуства детета због болести као и након сваког другог одсуства детета дужег од пет радних дана.

​ За остале групе деце које похађају ПУ „Ђулићи“ Зајечар наставља се примена Наредбе Штаба за ванредне ситуације („Сл. лист града Зајечара“, бр. 63/20) на начин одређен Елаборатом ове установе од 24.08.2020.године.

У Зајечару, 14.01.2021. године

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ

СИТУАЦИЈЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

​ КОМАНДАНТ

​ Бошко Ничић

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.