Вести

Комисија за спровођење избора за чланове савета Месних заједница -САОПШТЕЊЕ  ЗА  ЈАВНОСТ

Комисија за спровођење избора за чланове савета Месних заједница -САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Комисија за спровођење избора за чланове савета Месних заједница, на својој 3. седници одржаној дана 28. 05. 2020. године, донела је Решење о наставку спровођења изборних радњи у поступку спровођења избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, расписаних 06. марта 2020. године.

У складу са наведеним Решењем, настављају се све изборне радње у спровођењу избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, расписаних 06. марта 2020. године, почев од дана доношења Решења о наставку спровођења изборних радњи у поступку спровођења избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, расписаних 06. марта 2020. године.

Избори за чланове Савета Месне заједнице Вратарница одржаће се 21. јуна 2020. године.

Такође, све до сада предузете изборне радње у поступку спровођења избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, укључујући и оне које се односе на потписе бирача који подржавају предлог кандидата за члана Савета Месне заједнице Вратарница који су оверени пре доношења овог решења остају на правној снази. Потписи бирача који подржавају предлог кандидата за члана Савета Месне заједнице Вратарница морају бити оверени код јавног бележника или у Градској управи.

Даном доношења Решења о наставку спровођења изборних радњи у поступку спровођења избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, расписаних 06. марта 2020. године, почињу да теку нови рокови у поступку спровођења избора из става 1. овог решења, у складу са преосталим временом трајања рокова за изборе првобитно расписане за 12. април 2020. године.

С тим у вези, обавештавају се предлагачи кандидата за чланове Савета месне заједнице Вратарница да могу обрасце за подношење предлога кандидата, а који су утврђени на 1. седници Комисије за спровођење избора за чланове савета Месних заједница одржаној дана 16.03.2020. године, преузети у Градском информативно-услужном центру Градске управе града Зајечара, сваког радног дана од 8,00 - 15,30 часова, почев од 28.05.2020. године, или преузети са сајта града Зајечара, www.zaјеcar.info, секција „dokumenta.

Предлагачи своје предлоге кандидата за чланове Савета месне заједнице Вратарница могу доставити Комисији за спровођење избора за чланове савета Месних заједница најкасније 15 дана пре дана одржавања избора, односно најкасније до 05. јуна 2020. године, до 24,00 часа. Предлози се могу подносити сваког радног дана од 08,00 до 15,30 часова. Уколико постоји потреба за подношењем предлога кандидата за чланове Савета месне заједнице Вратарница након горе наведеног радног времена, о подношењу истог потребно је обавестити Комисију најкасније 3 сата пре планираног подношења предлога.

Комисија за спровођење избора

за чланове савета Месних заједница

П Р Е Д С Е Д Н И К

Марко Минић, с.р.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.