Корона вирус - Важне информације - Штаб за ВС града Зајечара

ШВС града Зајечара - Препоруке за организовање рада малопродајних објеката током предстојећег викенда

ШВС града Зајечара - Препоруке за организовање рада малопродајних објеката током предстојећег викенда

Сви малопродајни објекти за снабдевање грађана Зајечара основним животним намерницама могу за викенд 2. и 3. маја 2020. године организовати свој рад под раније прописаним условима од 07.00 до 17.00 часова.

Рад логистичких центара и снабдевање објеката може се обављати целодневно у складу са процедурама које дефинишу кретање лица и посебне радне налоге за запослена лица.

Трговац може, у складу са горенаведеном препоруком да самостално одреди радно време у наведеном временском интервалу.

Ова препорука ступа на снагу одмах.

Пошто је данас један број малопродајних објеката приликом контроле затечен са купцима који на себи нису имали прописану опрему, ШВС је издао наредбу комуналној милицији и надлежној инспекцији, у сарадњи са органима МУП-а, да појачају контролу и против правних и физичких лица затечених у извршењу прекршајних и кривичних дела, предузму све потребне мере.

Зелена пијаца и “хала сирева” у Зајечару неће радити до 04.05.2020.године а ЈКП “Хигијена” ће у време празника извршити додатну дезинфекцију ових објеката.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.