Вести

Градска управа Зајечар -ОБАВЕШТЕЊЕ

Градска управа Зајечар -ОБАВЕШТЕЊЕ

Градска управа Зајечар ће, у сарадњи са Центром за социјални рад, од уторка, 7.априла отворити у “сали за венчања” при згради ГУ Зајечар (Трг ослобођења 1), канцеларију за подношење захтева и издавање дозвола за кретање током полицијског часа, по овој наредби Владе РС.

У канцеларију, са свом доле наведеном документацијом, може ући највише једна особа уз обавезу ношења заштитне маске и рукавица. Радник/ци који раде на овим пословима, такође морају имати прописану заштиту.
Канцеларија ће радити, радним данима, од 09,00-12,00 сати на пријему захтева, а након добијања дозвола од надлежног Министарства исте ће се (након телефонског обавештавања подносиоца захтева) издавати од 13,00-15,00 сати.

У времену од 12,00-13,00 сати свакодневно, сем викендом, канцеларија ће бити детаљно дезинфикована натријум хипохлоридом и 96% алкохолом, а ово ће се радити и након завршетка радног времена.

На улазу у канцеларију поставиће се санитарна дезинфекциона баријера за обућу.

Више информација на линку испод.

https://www.minrzs.gov.rs/sr/aktuelnosti/vesti/izdavanje-dozvola-za-kretanje-tokom-policijskog-casa?fbclid=IwAR3wuXw6mdywuOgzs-8o0R58XroWjl1DhTUckNTMIvSOwSfJ_2kpvMUFetg

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.