Вести

Бошко Ничић: Поред хуманитарних пакета и бесплатне поделе оброка за најсиромашније, наставићемо и са другим акцијама помоћи најугроженијим житељима нашег града и свих села

Бошко Ничић: Поред хуманитарних пакета и бесплатне поделе оброка за најсиромашније, наставићемо и са другим акцијама помоћи најугроженијим житељима нашег града и свих села

На последњој седници Штаба за ванредне ситуације града Зајечара донет је ЗАКЉУЧАК о утврђивању критеријума за доделу пакета основних животних намирница и хигијенских средстава.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је најавио да роба за пакете стиже данас у вечерњим часовима.

-Роба за прехрамбено/хигијенске пакете,намењене социјално угроженим и породицама без прихода (по критеријумима Комисије ГУ, ЦСР и ЦК) у Зајечар стиже у вечерњим часовима. Њено паковање, од стране волонтера заједничког “call центра” обавиће се сутра (субота), а дистрибуција почиње од понедељка, рекао је градоначелник Бошко Ничић.

Бројеви телефона за пријаву су 064/88-65-305 и 064/88-65-306 и биће у функцији од суботе, 28.03., тек од почетка припреме пакета.

Градоначелник је још једном напоменуо да се град Зајечар, због помоћи коју Влада Републике Србије и председник Вучић већ дају свим пензионерима, определио да помогне онима који немају никаква или имају симболична примања без обзира на године старости или то јесу ли или нису пензионери.

-Укажу ли се могућности град ће, поред ове помоћи и бесплатне поделе (са доставом) оброка за најсиромашније, наставити и са другим акцијама помоћи најугроженијим житељима нашег града и свих села.
Такође, сукцесивно, од наредне недеље, Град Зајечар ће онако како пристижу од добављача, поделити и 10.000 маски за вишекратну употребу (након коришћења маска се искувава и пегла), рекао је Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.