Вести

Увид у бирачки списак за грађане са подручја месне заједнице Вратарница

Увид у бирачки списак за грађане са подручја месне заједнице Вратарница

Председник Скупштине града Зајечара донео је Одлуку о расписивању избора за чланове Савета месне заједнице Вратарница, за 12. април 2020. године.

У складу са наведеним, Градска управа града Зајечара обавештава грађане са подручја месне заједнице Вратарница да могу извршити увид у бирачки списак и тражити упис, брисање, измену, допуну или исправку бирачког списка.

Бирачки списак биће изложен у згради Скупштине града Зајечара, ул. Трг ослобођења бр. 1 у канцеларији број 60 (зграда у дворишту).

Грађани могу извршити увид у бирачки списак сваког радног дана, у времену од 7,30 до 15,30 часова.

Посебно се позивају лица која ће до 12. априла 2020. године стећи пунолетство, да изврше увид у бирачки списак и траже упис, уз прилагање потребних доказа.

Сваки грађанин, може поднети захтев за упис, брисање, измену, допуну или исправку бирачког списка, ако он или други грађанин није уписан у бирачки списак, или је уписан, а нема бирачко право, или нема бирачко право, или ако неки од података из бирачког списка није правилно уписан.

Захтеви за промене у бирачком списку подносе се Одељењу за опште, заједничке и нормативно-правне послове Градске управе града Зајечара, надлежном за вођење бирачког списка, најкасније до дана закључења бирачког списка.

Бирачки списак ће бити закључен 27. марта 2020. године у 24,00 часа.

До закључења бирачког списка, по захтевима за доношење решења о промени у бирачком списку одлучује Градска управа града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.