Вести

У Зајечару од сада могућа пријава деце у вртић електронски

У Зајечару од сада могућа пријава деце у вртић електронски

Грађани Зајечара од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску установу „Ђулићи“ Зајечар.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе.

Родитељ више не мора да одлази на шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави на Порталу еУправа.

Од ове године услуга ће бити омогућена у 140 градова и општина као лакши, бржи, потпуно електронски и бесплатан начин пријаве дете у предшколску установе.

Електронско подношење пријаве се врши jедноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 13
  јан
  Занков: Манифестација „Гитаријада“ је бренд, а не установа

  Манифестација „Гитаријада“ је бренд, а не установа. тако да ће и даље имати пуну подршку Града Зајечара. ЦЕКИТ је годинама пре формирања Установе „Гитаријада“ организовао манифестацију, па не видим разлога зашто то не би радио и убудуће, рекао је новинарима Стефан Занков, председник Скупштине града.

  Више
 • 22
  дец
  Утврђен предлог буџета за 2016.годину

  Буџет града Зајечара у 2016.години биће реалнији и рестриктивнији у односу на раније године и износиће 2.110.463.942 динара, истакнуто је на седници Градског већа. Наредна година биће година штедње и рационализације, сагласни су већници.

  Више
 • 16
  нов
  Мирковић: Зајечарским васпитачима по 10 хиљада динара!

  Влада Србије усвојила је одлуку да запосленима у предшколским установама буде исплаћена једнократна помоћ од 7.000 динара. Град Зајечар ће размотрити одлуку да се свим васпитачима у овом граду додели једнократна помоћ у износу од 10 хиљада динара.

  Више
 • 13
  јун
  Уништавање крпеља у двориштима школа и вртића

  У двориштима вртића, основних и средњих школа у суботу ће бити обављено запрашивање крпеља. Акција се спроводи од 9 до 14 сати и у то време, као ни неколико сати након третмана, деца и одрасли не треба да бораве на тим локацијама.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.