Вести

За посао у Аптиву огромно интересовање грађана Зајечара –Ничић: Ово је живот и будућност овог краја!

За посао у Аптиву огромно интересовање грађана Зајечара –Ничић: Ово је живот и будућност овог краја!

Компанија “Аптив”, једна од највећих светских компанија у области добављача аутомобилске индустрије, у Зајечару спроводи ДАНЕ ОТВОРЕНИХ ВРАТА.

До сада су обављени разговори са око 1000 заинтресованих људи за рад у компанији "Аптив".

Разговори се настављају сутра, 06.02. и то у терминима од 11, 13, 15, 17 и 19 сати.

На презентацији фабрике могло се чути да је "Аптив" компанија која има веома добре здравствене бенефите, могућност бесплатних медицинских прегледа, медицинску негу на лицу места, са лекаром у оквиру фабрике, тако да запослени могу да избегну гужве, заказивања и чекање у редовима домова здравља. Такође, "Аптив" организује и превоз за све запослене од места становања до радног места, у оба смера и у свим сменама и нуди исхрану за запослене у кантини по изузетно ниским ценама.

Бошко Ничић градоначелник Зајечара је рекао да је ово велики посао и да су ово велики дани за град Зајечар и Тимочку крајину.

-Долази нам једна велика компанија. Ми ово не би постигли да нисмо имали безрезервну подршку Председника Републике Србије Александра Вучића и његовог тима који је радио на довођењу инвеститора, као и велику подршку Владе Србије. У току реализације Дана отворених врата у нашем граду показало се огромно интересовање грађана, сале су препуне у свим терминима. Ово је озбиљна прича за све нас. Најлепше је радити и живети тамо где ти је дом. Ово је живот и будућност овог краја, истакао је Ничић.

Седиште компаније "Аптив", која у 44 државе има 160.000 запослених, 18.600 инжењера и научника, као и 6.500 радника који су фокусирани на софтвер, је у Даблину. Аптив, иначе, има 126 фабрика, 15 главних техничких центара и 14.4 милијарди долара прихода у 2018. години.

Грађани који раде у иностранству, или су ван Зајечара, могу се пријавити електронски, а своју биографију могу послати на zajecarposao@aptiv.com.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.