Вести

Фабрика Аптив: Дани отворених врата у Зајечару

Фабрика Аптив: Дани отворених врата у Зајечару

Компанија “Аптив” је глобални лидер и једна од највећих светских компанија у области добављача аутомобилске индустрије.
У Зајечару следеће недеље ова компанија организује ДАНЕ ОТВОРЕНИХ ВРАТА.

Сви заинтересовани у обавези су да са собом понесу биографију приликом доласка на “Дане отворених врата компаније Аптив” који ће бити организовани у великој сали Градске управе у Зајечару у следећим теримина (пет термина дневно):

o УТОРАК 04.02. – 11h, 13h, 15h, 17h i 19h;
o СРЕДА 05.02. - 11h, 13h, 15h, 17h i 19h;
o ЧЕТВРТАК 06.02. - 11h, 13h, 15h, 17h i 19h;

Адреса: Трг Ослобођења 1, Зајечар – Велика сала, зграда Градске управе.

Свој CV (биографију ) можете послати на zajecarposao@aptiv.com или се исти може попунити на лицу места.
Све информације се могу добити и на број телефона 069/ 8893811.

“Аптив” је компанија која инвестира у своје запослене, омогућавајући им да стално побољшавају своје вештине, нуди конкурентне радне услове и динамичну радну атмосферу.
Компанија “Аптив” инвестира у обуку својих запослених у савременом тренинг центру, где сваки запослени пролази обуку која укључује информације које ће запослени користити током рада као и практични део.
Компанија “Аптив” организује превоз за све запослене од места становања до радног места, у оба смера и у свим сменама. Такође, нуди исхрану за запослене у кантини по изузетно ниским ценама.

Аптив има веома добре здравствене бенефите: бесплатни медицински прегледи, медицинска нега на лицу места, са лекаром у оквиру фабрике, тако да запослени могу да избегну гужве, заказивања и чекање у редовима домова здравља.

Седиште компаније је у Даблину, Ирска. Раде у 44 земље, имају 160.000 запослених, 18.600 инжењера и научника, као и 6.500 радника који су фокусирани на софтвер. “Аптив” има 126 фабрика, 15 главних техничких центара и 14.4 милијарди долара прихода у 2018.години.

Двадесет глобалних произвођача аутомобила се ослања на активну сигурност “Аптив”-а, а 10 милиона возила, у својој технологији, поседује активну безбедносну технологију.

2015. године компанија Аптив је отворила прву фабрику у Новом Саду (сада има 2 погона у Новом Саду) и један у Лесковцу (5.000 запослених у два града).
Аптив производи електричне инсталације за возила различитих марки широм Европе. У Србији, купци Аптива су “Volvo”, “Jaguar” i “Daimler”.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.