Вести

Уручена помоћ петомесечној беби

Уручена помоћ петомесечној беби

Представници Градске управе у Зајечару на челу са градоначелником Зајечара учетвовали су у хуманитарној акцији прикупљања помоћи за петомесечну бебу Саше Пачевића, самохраног оца.

Ово је скромни допринос Градске управе Зајечар, како би се бар мало улепшали новогодишњи и божићни празници породици Пачевић.

Сви хумани људи који желе Саши и његовој петомесечној беби да помогну, новац могу да уплате на жиро рачун код Credit Agricole банке: 330-2600105882291-84.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 17
  мај
  Одржан хуманитарни концерт „Уживање уживо“

  На хуманитарном концерту групе „Револт“ и њихових гостију Милице Илић, Вука Петровића и Зорана Глишића, који је синоћ одржан у зајечарском театру , публика је заиста УЖИВАЛА УЖИВО како и гласи назив концерта, аплаудирајући и певајући са учесницима.

  Више
 • 15
  нов
  Концерт "СРЦЕМ И ПЕСМОМ ЗА НЕМАЊУ" вечерас!

  У спортској хали на Краљевици вечерас од 20 сати биће одржан велики хуманитарни концерт за Немању Јовановића из Зајечара. На концерту "Срцем и песмом за Немању" наступиће Жељко Васић, Гоца Тржан, Наташа Беквалац, Тропико бенд и ОК Бенд.

  Више
 • 14
  апр
  Васкршњи концерт одушевио зајечарску публику

  У препуној сали позоришта Тимочке Крајине "Зоран Радмиловић" у Зајечару, Центар за традиционалне уметности "Корени" организовао је Васкршњи концерт генерација.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.