Вести

Зајечар: Чишћење корита Црног Тимока

Зајечар: Чишћење корита Црног Тимока

У току је чишћење дела корита Црног Тимока, на простору купалишта „Попова плажа“ ( од дрвеног моста до бране).

Радници ЈКП ”Тимок Одржавање”, ЈКП „Водовод“ Зајечар, као и људи добре воље, увелико чисте корито Тимока од траве и алги, насталих због изузетно високих температура.

Чишћење корита се наставља и сутра.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 06
  феб
  Водостаји тимочких река у порасту

  Према најновијим мерењима кота Белог Тимока је 140 цм, а Црног Тимока 170 цм. Нивои река у књажевачком и бољевачком крају су и даље у благом порасту, али се процењује да неће изавати озбиљније проблеме.

  Више
 • 05
  мај
  Жути метео аларм у Тимочкој крајини

  Водостаји оба Тимока на територији Зајечара су у опадању у односу на синоћ, показују последња мерења надлежних служби. Ниво Црног Тимока је 200 цм, а Белог Тимока 70 цм.

  Више
 • 04
  мај
  Расту водостаји тимочких река

  У Тимочкој крајини пада слаба киша и водостаји свих река су у односу на синоћ у порасту од 40 до 60 центиметара. Мерења у 8 сати показују да је ниво Белог Тимока 100 цм, а Црног Тимока 190 цм.

  Више
 • 11
  мар
  Огњеновић: Ситуација стабилна - Штаб у приправности

  Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић са сарадницима данас је обишао водотокове у граду. Нивои оба Тимока на подручју Зајечара су испод редовне линије одбране од поплава, али Штаб за ванредне ситуације већ данима има двадесетчетворочасовно дежурство и предузима све превентивне мере одбране од поплава.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.