Вести

Због најављених лоших временских услова, City Games caravan 11.јула стиже у Зајечар! Фото: Фото: Марин Ћук Вурнек

Због најављених лоших временских услова, City Games caravan 11.јула стиже у Зајечар!

Због најављених лоших временских услова, City Games caravan 11.јула стиже у Зајечар.

И овог лета City Games caravan наставља своје путовање по Европи. У јубиларној десетој сезони, након одржаних 304 игара, очекује нас прави спектакл на води на градском базену у Зајечару од 19:30h.

Ова манифестација кроз забаву и спорт свако лето јача пријатељства и везе међу градовима и државама које се такмиче.

Игре су основни садржај овог пројекта, а осмишљене су тако да забаве публику и такмичаре, али и да подстакну вредности попут пријатељства и тимског духа и да укажу на важност бављења спортом.

Игре се базирају на традиционалним дисциплинама и производима, што је видљиво и из њихових назива: водена алка, летећи ватерполо, вуча конопца, трка магараца, водена кошарка...Укупно је 13 различитих дисциплина.

Након квалификација у Зајечару, City Games caravan наставља такмичења у Лозници, Суботици, Врбасу, Инђији, Сомбору и Чачку, где ће бити одржано велико финале за Србију. Шампион Србије представљаће нашу земљу на великом Међународном такмичењу 2020. године у Словенији.

Позивамо све суграђане да својим присуством и жестоким навијањем помогну свом тиму да дође до победе.

Видимо се 11.јула на градском базену на Краљевици од 19:30h.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.