Вести

 Отворена зимска сезона на градском базену у Зајечару

Отворена зимска сезона на градском базену у Зајечару

Врата затвореног базена на зајечарској Краљевици отворена су за купаче.

Простор је загрејан, свлачионице са феновима су постављене, а према речима надлежних, и током зимске сезоне купања, вода ће, као и током летњих месеци, бити хемијски третирана.

Основци и средњошколци ће уз ђачку књижицу моћи бесплатно да користе базен, док ће цена карте за остале кориснике базена износити 150 динара. Такође, професорима који желе да час физичког васпитања реализују у затвореном базену, биће омогућен бесплатан улаз.

Затворени базен на Краљевици радиће сваким радним даном од 14.00 до 22.00 сата, док ће викендом радити од 12.00 до 22.00.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 17
  јун
  Отворен градски базен на Краљевици

  Градски базен на Краљевици свечано је отворен у суботу, 17. јуна.Током сезоне купања дневна улазница на безену коштаће 150 динара, за 7 купања цена карте је 900 динара, док посетиоци базена сезонску карту која обухвата 30 дана могу купити по цени од 3.000 динара.

  Више
 • 06
  јул
  Обука непливача

  На зајечарском градском базену у току је обука непливача, а прву групу чини 40-ак полазника. Цена десетотодневне Школе пливања, у коју није укључен први припремни дан и последњи дан полагања (што је укупно 12 дана), је као и прошле године 2.500 динара.

  Више
 • 15
  јун
  У суботу почиње сезона купања на градском базену

  У суботу 18. јуна почиње сезона купања на зајечарском базену. Радно време базена је од 11 до 19 сати, а цена дневне карте је 150 динара. Недељна карта (7 купања) коштаће 900 динара, а породична или месечна карта (30 купања) 3.000 динара.

  Више
 • 30
  јун
  Школа пливања на градском базену

  Данас је на зајечарском базену почела обука непливача. У првој групи која ће десетак дана учити пливање је 25 малишана, а часове им држе два инструктора пливања.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.