Вести

Град Зајечар и ове године организује одлазак на Сајам пољопривреде

Град Зајечар и ове године организује одлазак на Сајам пољопривреде

Данас је заседала Комисија за подстицање развоја пољопривреде и расписан је јавни позив за пријављивање пољопривредника за посету сајму у Новом Саду.

Град Зајечар и ове године већ традиционално организује одлазак за преко 100 пољопривредних произвођача из зајечарских села у Нови Сад на Сајам пољопривреде који је планиран за 16. мај 2019 године.

Посета сајму је једна од мера предвиђених Програмом подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за 2019. годину.

Пријавни формулари налазе се у Услужном центру ГУ и на сајту града. Пријављивање траје од 18.04. до 09.05.2019 год. Могу се пријавити пољопривредни произвођачи са територије града Зајечара. Уз образац пријаве потребно је приложити: фотокопију личне карте подносиоца пријаве и Извод из регистра пољопривредног газдинства.

Посета сајму реализује се у организацији Комисије за подстицање развоја пољопривреде града Зајечара и то је одлична прилика да се произвођачи друже, размењују искуства као и да сазнају многе новине из области пољопривреде.

За произвођаче који се баве сточарством биће организована и групна посета коју ће предводити члан Комисије за пољопривреду Дарко Димиријевић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.