Вести

 „Периодика Историјског архива у Зајечару (1852 - 2019)“

„Периодика Историјског архива у Зајечару (1852 - 2019)“

Поводом Дана архива, Историјски архив „Тимочка крајина“ Зајечар приређује изложбу под називом „Периодика Историјског архива у Зајечару (1852 - 2019)“, у понедељак, 15. априла.

Изложба ће бити отворена у 13.00 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 20
  апр
  Промоција књиге за Дан Архива

  Историјски Архив " Тимочка крајина " Зајечар данас обележава 69.година рада и постојања. Тим поводом у галерији установе биће организована промоција књиге "Генерал Никола Цоловић - са бојних поља 1912-1918".

  Више
 • 24
  јан
  Сарадња СССР и СФРЈ у зборнику докумената

  У галерији зајечарског архива данас је одржана промоција књиге Зборника докумената под називом „Сусрети и разговори на највишем нивоу руководилаца Југославије и СССР-а 1965-1980“.

  Више
 • 27
  окт
  Осмо издање научно-стручног скупа о медицини, фармацији и ветерини

  Научно-стручни скуп, осми по реду, под називом „Историја медицине, фармације, ветерине и народна здравствена култура“ одржан је у Зајечару. Скуп је међународног карактера, а осим аутора из Србије радове су представили и гости из Бугарске, Црне Горе и Босне и Херцеговине.

  Више
 • 22
  апр
  Фестивал хришћанске културе у Зајечару

  Отварањем изложбе фотографија и докумената "Тимочка епархија кроз време" у зајечарском Архиву, данас је почео Фестивал хришћанске културе који организује Епархија тимочка.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.