Вести

Почела скијалишна сезона на Краљевици!

Почела скијалишна сезона на Краљевици!

На радост бројних Зајечараца и Тимочана скијалишна сезона на Краљевици je почела.

Снег који је падао претходних дана, створио је услове да зајечарско скијалиште почне са радом.

Љубитељи зимских спортова су у чарима зиме на Краљевици првог дана уживали бесплатно, а скијалиште ће радити од 12.00 до 22.00 сата.

Ски-пас је радним данима 250, а викендом 350 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 09
  јан
  Нова сезона на скијалишту на Краљевици

  Скијалиште на Краљевици од јуче је отворено за љубитеље зимских спортова. Поклоници скијања, санкања и сноуборда искористили су дан за уживање на снегу. Цена карте радним данима је 250 динара, а викендом 350 динара.

  Више
 • 06
  јан
  Почела је сезона скијања на Краљевици

  Јуче је отворена сезона скијања на скијалишту на зајечарској Краљевици. Више десетина љубитеља зимских спортова уживало је у скијању већ прве вечери. Цена улазнице радним данима биће 250 динара, док ће у дане викенда улазница коштати 350 динара.

  Више
 • 04
  јан
  Постављање сидра на скијалишту

  На скијалишту на Kраљевица у току је постављање сидра. Уколико до краја дана и ноћас буде падао снег ски стаза ће већ сутра бити отворена за скијаше.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.