Вести

Почело асфалтирање улица у Зајечару

Почело асфалтирање улица у Зајечару

Почело је асфалтирање улица у Зајечару.

Данас је нов изглед добила улица Генерала Гамбете. Дужина асфалта је 250 метара.

Извођач радова је Штрабаг.

У наредном периоду наставиће се и са крпљењем ударних рупа на територији града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 22
  мај
  Асфалтирана улица у Дубочану

  Најављени радови на одржавању и асфалтирању улица у зајечарским селима увелико су у току. У Дубочану, у центру села за викенд је завршено асфалтирање улице дужине око 300 метара, за шта је утрошено 150 тона асфалта.

  Више
 • 26
  сеп
  Асфалтирана Приједорска улица

  Асфалтирањем Приједорске улице завршен је програм асфалтирања улица планиран за 2012. годину у Зајечару. -Уговори су склопљени још тада са сада угашеном Дирекцијом за изградњу“, рекао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић приликом обиласка радова у овој улици.

  Више
 • 16
  јун
  Асфалтирање Улице 29.новембра

  Прва фаза реконструкције Улице 29.новембра, у дужини од 200 метара, приводи се крају. Четири недеље након што су радници Штрабага почели да скидају калдрму са саобраћајнице, која спаја тај део града са државним путем Зајечар-Параћин, данас је почело асфалтирање.

  Више
 • 11
  апр
  Асфалтирање улица у Гамзиграду

  Село Гамзиград више од пола века није имало асфалтиране улице око Дома културе и oсновне школе. Данас је почело асфалтирање тог дела у дужини од 100 мeтара. Градској управа Зајечара издвојила је три милиона динара а АД „Пут“ је извођач радова.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.