Вести

Дезинфекција и дезинсекција простора на коме се одржава 51. Гитаријада

Дезинфекција и дезинсекција простора на коме се одржава 51. Гитаријада

Јуче 27. јуна спроведена је акција дезинфекције простора који је предвиђен за одржавање 51. Гитаријаде на Краљевици, а данас, 28. јуна од 6 до 12 сати врши се третман дезинсекције.

Завод за јавно здравље „Тимок“ Зајечар у сарадњи са Градском управом Зајечар у циљу што безбеднијег боравка посетилаца Гитаријаде, поменуте третмане врши на површини Стадиона, простора око и изнад Стадиона предвиђеног за камп, као и зелених површина између Стадиона и Извиђачког дома.

Владимир Виденовић члан Градског већа у Зајечару обишао је јуче са Слађаном Ристић директорком Завода за јавно здравље "Тимок" Зајечар простор који се запрашује.

Виденовић је нагласио значај ове акције.

-Град Зајечар ће и у наредном периоду радити на превенцији овог типа и запрашивању оних делова града где су људи најугроженији, а то је простор Попове плаже, око реке Тимок, Краљевице, рекао је Виденовић.

Обавештавају се грађани да у поменутим терминима и неколико сати после, не излазе, не изводе децу у шетњу и не бораве на поменитум локацијама.

Такође се обавештавају власници пчелињих друштава да предузму мере заштите, а власници паса и других кућних лјубимаца исте не изводе у шетњу у терминима када се врше запрађивања.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.