Вести

Новогодишњи хуманитарни базар

Новогодишњи хуманитарни базар

У зајечарском Омладинском центру отворен је Новогодишњи хуманитарни базар, који је окупио десетак излагача, а приход од продаје биће употребљен за појачане оброке деци корисника Народне кухиње, током новогодишњих празника.

На овом базару изложени су предмети и рукотворине настале на радионици примењеног дизајна, коју је ове сезоне похађало десетак полазника. Уз њихове уникатне радове, понуђени су и разни украсни и одевни предмети Зајечараца (накит, цртежи, слике, торбе, шалови, ешарпе, мајице, сапуни).

Од продаје предмета са радионице примењеног дизајна у хуманитарне сврхе иде целокупан приход, док ће од продаје осталих радова у те сврхе ићи 20% од зараде.

Базар ће бити отворен и вечерас 18 до 22 сата.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 23
    дец
    И ове године „Новогодишњи базар“ у Зајечару

    Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Зајечарског и Борског управног округа и Град Зајечар и ове године организују „Новогодишњи базар“, манифестацију посвећену гастрономији, уметности и традиционалним производима.

    Више
  • 17
    дец
    Изложба венецијанских маски

    У Омладинском центру у Зајечару отворена је прва самостална изложба маски Андријане Симеуновић. Поставка се може разгледати до 31. децембра, а потом ће је видети и публика у Бору и Kњажевцу.

    Више
  • 06
    дец
    Новогодишњи базар почиње 15.децембра

    Традиционални Новогодишњи базар и ове године биће одржан од 15. до 17. децембра на Тргу ослобођења у Зајечару. Организатор су Регионална привредна комора Зајечар и ЦЕKИТ.

    Више
  • 27
    јан
    Школски прибор за децу из угрожених породица

    Поводом Савиндана, деци корисника Народне кухиње у Зајечару, уручени су данас ранци са школским прибором, у просторијама Црвеног крста. Према речима секретара Црвеног крста Владана Марковића, слична донација се додељује уочи нове школске године, па ће тако бити и крајем августа ове године.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.