Вести

И ове године „Новогодишњи базар“ у Зајечару

И ове године „Новогодишњи базар“ у Зајечару

Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Зајечарског и Борског управног округа и Град Зајечар и ове године организују „Новогодишњи базар“, манифестацију посвећену гастрономији, уметности и традиционалним производима.

На штандовима ће своје понуде представити произвођачи лековитог билја, воћа, поврћа, цвећа, пива, вина, ракије, меда, млечних производа, меса, пецива, специјалитета и ђаконија, аутентичних рукотворина, старих заната и други.

Радно време базара, 26. и 27. новембра је од 9.00 до 20.00 сати, док ће 28. децембра бити отворен од 9.00 до 15.00 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 06
  дец
  Новогодишњи базар почиње 15.децембра

  Традиционални Новогодишњи базар и ове године биће одржан од 15. до 17. децембра на Тргу ослобођења у Зајечару. Организатор су Регионална привредна комора Зајечар и ЦЕKИТ.

  Више
 • 23
  дец
  Новогодишњи хуманитарни базар

  У зајечарском Омладинском центру отворен је Новогодишњи хуманитарни базар, који је окупио десетак излагача, а приход од продаје биће употребљен за појачане оброке деци корисника Народне кухиње, током новогодишњих празника. Базар можете посетити и вечерас од 18 до 22 сата.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.