Вести

Одржана промоција књиге zamedia.rs

Одржана промоција књиге "Зајечарски извиђачи"

У сали Музичке школе "Стеван Мокрањац" у Зајечару представљена је књига "Зајечарски извиђачи" - 60 година постојања и успешног рада Одреда извиђача "Ђорђе Симеоновић" Зајечар, аутора Небојше Симеоновића.

У овој књизи забележене су приче са бројних акција и дружења Одреда извиђача "Ђорђе Симеоновић" још од давне 1927. године, од када постоји извиђаштво у Зајечару па све до 2015. године.

Одред је иначе основан 1955. године, и од тада па до данас је, према речима аутора кроз њега прошло на хиљаде младих. На 380 фотографија које се налазе у књизи могу се видети бројне генерације извиђача тако да су сва сећања на овај начин сачувана од заборава.

zamedia.rs

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.