Вести

Најбољи зајечарски средњошколци награђени летовањем

Најбољи зајечарски средњошколци награђени летовањем

Зајечарски средњошколци који су пример школског залагања, биће награђени летовањем на Јадранском приморју.

Градска власт је за 40 ученика, који су постигли добре резултате у претходној школској години, обезбедила летовање као награду, која им како су истакли пуно значи, као потврда да се њихов труд и рад ипак исплати.

Награђени средњошколци од 20. августа уживаће десет дана у Чању. Ово је други пут да се летовањем награђују најбољи зајечарски ученици.

"Ово је подстрек и осталим ђацима да уколико буду вредно учили и радили у наредној школској години, осим диплома, добију и летовање", истакао је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

"Ово је једна добра иницијатива која би требало да постане пракса, а критеријуме за награђене ђаке одређивало је руководство школе", рекао је Зоран Стаменковић, директор Центра за културу и туризам града Зајечара.

Организатори ће се потрудити да деци летовање на Јадрану остане у сећању, јер су припремили низ активности, од посете Краљичине плаже и обиласка Будве и Петровца, до одласка у манастир Острог по повратку кући.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.