Гитаријада

Све о 49. Гитаријади у специјалном додатку листа

Све о 49. Гитаријади у специјалном додатку листа "Данас"

Шта о Гитаријади и њеном значају кажу селектори али и учесници можете прочитати у специјалном додатку на 8 страна посвећеном 49. Зајечарској Гитаријади у листу "Данас" који излази у суботу 25. јула 2015. године.

У специјалном додатку можете наћи и комплетан програм 49. Гитаријаде.

У склопу промоције Гитаријаде у суботу 25. јула од 9 до 14 сати на Тргу ослобођења у Зајечару биће организовано дружење са новинарима и уредницима а уз сваки купљени примерак листа "Данас" читаоце очекује поклон у виду књиге и Нестле стронг кафа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 02
  апр
  Међународни дан шале у фоајеу зајечарског театра

  Поводом 1.априла - Међународног дана шале у фоајеу зајечарског театра синоћ је представљена књига „Главоломке тимочких афористичара и хумориста“ аутора Миодрага Цековића, у издању Народног позоришта Тимочке Крајине – Центра за културу „Зоран Радмиловић“.

  Више
 • 01
  јул
  Бесмртни зајечарски боеми на једном месту - у књизи

  У сали Музичке школе „Стеван Мокрањац“ у Зајечару промовисана је књига „Бесмртни зајечарски боеми“, аутора Миодрага Цековића. Аутор каже да су му већину прича објављених у књизи испричали сами актери, познати зајечарски боеми са којима сам се често дружио, као и њихови блиски рођаци и пријатељи.

  Више
 • 17
  јун
  Промоција 9.Сабора косовских Срба Тимочке крајине

  У Звездану се у суботу, девету годину за редом, окупљају аматери из тимочких села чији мештани воде порекло из јужне српске покрајине. У сусрет 9.Сабору косовских Срба Тимочке крајине на Тргу ослобођења у Зајечару одржана је промоција манифестације и позвани Зајечарци да сутра буду гости сабора.

  Више
 • 28
  апр
  "Трагање за здрављем" учитеља здравља

  У Народном музеју у Зајечару представљена je књига "Трагање за здрављем - историја превентиве Тимочке крајине (1828-1953)" прим. др Петра Пауновића.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.